Working Class Heroes

Actueel

Lees hier alles over onze dagelijkse praktijk. Ook relevante artikelen over bijvoorbeeld de bouw, installatietechniek, de industriële en werktuigbouwkundige sector en de flexbranche zul je hieronder vinden.

CTS heeft een nieuw gezicht

De tijd verandert. En wij veranderen mee! De wereld staat te springen om toppers zoals jij, professionals die hun vak verstaan. Wij zien onze vakkrachten als echte helden. De Working Class Hero! In onze uitstraling maar ook in ons 'doen' sta jij als technische vakman of -vrouw nog meer dan voorheen centraal. Kortom, CTS heeft een nieuw gezicht, maar verder blijven we hetzelfde!

We zijn heel benieuwd wat je ervan vindt. Spreekt het je aan of juist niet? We horen het graag! Vertel ons wat jij vindt.

Wet DBA 

Als gevolg van de Wet DBA is in 2016 de bekende VAR-verklaring voor zzp'ers verdwenen. Deze wordt vervangen door zogenaamde 'modelcontracten'. Er is nog steeds veel onduidelijk over deze nieuwe wet. Als intermediair zien we het als onze taak om zowel onze zelfstandigen als onze opdrachtgevers goed te informeren over wat er speelt en welke risico's er zijn. Onze rol zal er op gericht zijn deze risico's zoveel mogelijk weg te nemen en u zo goed mogelijk van dienst te blijven. Daarom werken we vanaf het begin met de nieuwe modelcontracten. De handhaving van de nieuwe wet is voorlopig uitgesteld tot 1 januari 2020. We houden u op de hoogte!