Actueel

Lees hier alles over onze dagelijkse praktijk. Ook relevante artikelen over bijvoorbeeld de bouw, installatietechniek, de industriële en werktuigbouwkundige sector en de flexbranche zul je hieronder vinden.

Nieuwe website

Je bevindt je nu op de kersverse, geheel vernieuwde website van CTS. We hebben gekozen voor een frisse opzet waarin de medewerker centraal staat. Alle vacatures zijn eenvoudig toegankelijk via een aantal zoekfilters en natuurlijk per vakgebied. We hebben naar een zo gebruiksvriendelijke en heldere mogelijke website gestreefd en zullen deze ook voortdurend blijven ontwikkelen. Daarom horen we ook heel graag wat onze bezoekers, voor wie we de site hebben gebouwd, van ons nieuwe visitekaartje vinden. We horen het graag! Vertel ons wat jij vindt.

Alle veranderingen n.a.v. de Wet DBA

Als gevolg van de Wet DBA is per 1 mei jl. dit jaar de bekende VAR-verklaring voor zzp'ers verdwenen. Deze wordt vervangen door zogenaamde 'modelcontracten'. Er is nog veel onduidelijk over deze nieuwe wet en de uitwerking die deze zal hebben. Werkgevers en zzp'ers hebben dan ook een jaar de tijd om zich aan te passen aan de nieuwe regelgeving. Ook wij laten ons goed voorlichten, enkele van onze CTS-medewerkers volgen deze maand een training om ons goed voor te bereiden op de nieuwe situatie. Als intermediair zien we het als onze taak om zowel onze zelfstandigen als onze opdrachtgevers goed te informeren over wat er speelt en welke risico's er zijn. Onze rol zal er op gericht zijn deze risico's zoveel mogelijk weg te nemen en u zo goed mogelijk van dienst te blijven. We houden u op de hoogte!

VCU audit weer in aantocht

We maken ons weer op voor de jaarlijkse VCU-audit. Veilig werken staat bij ons hoog in het vaandel. We proberen elk jaar weer nieuwe verbeteringen door te voeren in onze werkprocessen en bedrijfsprestaties. Onze certificerende instelling is DNV GL, een organisatie waar we al jarenlang prettig mee samenwerken.