Working Class Heroes

CTS Techniek. Wie denken wij wel dat we zijn?

CTS bemiddelt vakmensen in de bouw, afbouw, installatietechniek en industrie. Voor zowel technische talenten als opdrachtgevers in deze vakgebieden zijn wij hét gespecialiseerde adres. Lees meer over wat we doen.

Starters en ervaren vakmensen

Wij bieden dagelijks nieuwe vacatures. Op startersniveau maar ook voor de vakvolwassen vakman (m/v) die zijn sporen inmiddels ruimschoots heeft verdiend. We selecteren onze vakmensen zorgvuldig. CTS hecht het allergrootste belang aan gekwalificeerde (onderbouwd door de juiste diploma’s en certificaten) en gemotiveerde professionals. Mensen die er wat van willen maken en hun vak verstaan.

Welke technische vacatures vind je bij CTS?

We bemiddelen voor alle uitvoerende technische functies in de genoemde vakgebieden: van timmerlieden, metselaars, schilders, stukadoors, asbestsaneerders, deskundig asbestverwijderaars (DAV), deskundig toezichthouders asbest (DTA) en slopers tot loodgieters, CV-monteurs, service- en onderhoudsmonteurs, monteurs E- en W-installaties, koelmonteurs, elektriciens, leidinggevend monteurs, constructiebankwerkers, lassers, plaatwerkers, monteurs E/W, mechanisch monteurs, machinebouwers, storingsmonteurs, CNC en conventioneel draaiers en frezers.