Veelgestelde vragen

Hieronder vind je het antwoord op een aantal veelgestelde vragen. Natuurlijk kun je ook altijd contact met ons opnemen, we helpen je graag verder!

Waarom heeft CTS de beste banen voor mij? >
Welk type functies biedt CTS? >
Maak ik ook kans als starter? >
Wat ga ik verdienen en wanneer krijg ik betaald? >
Moet ik mijn eigen PBM’s regelen? > 

 

Waarom heeft CTS de beste banen voor mij?

CTS is sterk in de regio en heeft een vaste groep opdrachtgevers die elke dag groeit. Wij horen de nieuwste vacatures vaak als eerste. Ons technisch specialisme maakt dat zowel opdrachtgevers en vakmensen ons goed weten te vinden.

 

Welk type functies biedt CTS?

Alle technische en technisch-gelieerde functies op LBO-, MBO-, HBO- en WO-niveau binnen de disciplines bouw(kunde), machinebouw/industrie, elektrotechniek en installatietechniek. Functies vanaf MBO+-niveau worden bediend vanuit ons label CTS Engineering. Denk bijvoorbeeld aan de volgende functies: timmerman, metselaar, schilder, stukadoor, loodgieter, servicemonteur, onderhoudsmonteur, draaiers en frezers, lead en mechanical engineers, process en service engineers, technisch inkopers, werkvoorbereiders, procestechnologen, productiemanagers, bouwkundig en werktuigbouwkundig tekenaars, projectmanagers, software en quality engineers.

  

Maak ik ook kans als starter?

Zowel ervaren professionals met een mooie staat van dienst als beginnende vakmensen zijn bij CTS aan het juiste adres. Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen!

 

Wat ga ik verdienen en wanneer krijg ik betaald?

Wat je gaat verdienen hangt natuurlijk van je functie af. CTS volgt altijd de geldende cao’s waar van toepassing en stemt met de opdrachtgever het salaris af (inlenersbeloning). CTS betaalt wekelijks of 4-wekelijks je salaris.

 

Moet ik mijn eigen PBM’s regelen?

Nee, dat hoeft niet. We stemmen met de opdrachtgever af wie de noodzakelijke persoonlijke beschermingsmiddelen regelt, natuurlijk vóórdat je aan de slag. Meestal regelt de opdrachtgever dit. Mocht dit niet het geval zijn, dan verzorgt CTS de PBM’s die nodig zijn. Ook als je nog geen VCA-diploma hebt en dit wel is vereist, verzorgen we dit. Dit geldt uiteraard ook voor de nodige medische keuringen.