Working Class Heroes

Veelgestelde vragen

Hieronder vind je het antwoord op een aantal veelgestelde vragen. Natuurlijk kun je ook altijd contact met ons opnemen, we helpen je graag verder!

Waarom heeft CTS de beste banen voor mij? >
Welk type functies biedt CTS? >
Maak ik ook kans als starter? >
Ik vind een baan via CTS, hoe nu verder? >
Wat ga ik verdienen en wanneer krijg ik betaald? >
Moet ik mijn eigen PBM’s regelen? >
Wat houdt uitzenden nu precies in? >

 

Waarom heeft CTS de beste banen voor mij?

CTS is sterk in de regio en heeft een vaste groep opdrachtgevers die elke dag groeit. Wij horen de nieuwste vacatures vaak als eerste. Ons technisch specialisme maakt dat zowel opdrachtgevers en vakmensen ons goed weten te vinden.

 

Welk type functies biedt CTS?

Alle uitvoerende functies op MBO-niveau binnen de disciplines bouw, afbouw, installatietechniek en industrie. Denk bijvoorbeeld aan de volgende functies: timmerman, metselaar, schilder, stukadoor, loodgieter, servicemonteur, onderhoudsmonteur, draaiers en frezers.

  

Maak ik ook kans als starter?

Zowel vak volwassen professionals met een mooie staat van dienst als beginnende vakmensen zijn bij CTS aan het juiste adres. Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen!

 

Ik vind een baan via CTS, hoe nu verder?

Je krijgt bij CTS een arbeidsovereenkomst conform de ABU-CAO, waarin alle belangrijke zaken t.a.v. je arbeidsvoorwaarden zijn geregeld. Daarnaast ontvang je een uitzendbevestiging. In deze bevestiging worden de voorwaarden waaronder de uitzending plaatsvindt precies gespecificeerd. Per opdracht kunnen deze voorwaarden verschillen. Denk bijvoorbeeld aan de betreffende opdrachtgever bij wie je aan de slag gaat, je startdatum en -tijd, maar ook je functie en de werkzaamheden die je gaat doen. Gedurende de uitzendperiode onderhoudt je vaste contactpersoon bij CTS natuurlijk steeds contact met je 

 

Wat ga ik verdienen en wanneer krijg ik betaald?

Wat je gaat verdienen hangt natuurlijk van je functie af. CTS volgt altijd de geldende cao’s waar van toepassing en stemt met de opdrachtgever het salaris af (inlenersbeloning). CTS betaalt wekelijks je salaris.

 

Moet ik mijn eigen PBM’s regelen?

Nee, dat hoeft niet. We stemmen met de opdrachtgever af wie de noodzakelijke persoonlijke beschermingsmiddelen regelt, natuurlijk vóórdat je aan de slag. Meestal regelt de opdrachtgever dit. Mocht dit niet het geval zijn, dan verzorgt CTS de PBM’s die nodig zijn. Ook als je nog geen VCA-diploma hebt en dit wel is vereist, verzorgen we dit. Dit geldt uiteraard ook voor de nodige medische keuringen.

 

Wat houdt uitzenden nu precies in?

Uitzenden is het ter beschikking stellen van arbeidskrachten aan een opdrachtgever. Dit gebeurt op flexibele basis tegen een vooraf afgesproken tarief. Het aantal uren per week en de duur van de werkzaamheden zijn daarbij flexibel. Deze bemiddelingsvorm is erg populair in Nederland, omdat werkgevers op deze manier goed kunnen inspelen op veranderingen in de markt.