Working Class Heroes

Technisch uitzendbureau CTS

Snel een metselaar, servicemonteur of lasser nodig? CTS is specialist in het uitzenden van vakmensen in de bouw, installatietechniek en industrie. Onze roots liggen in het oosten van het land. We zijn dan ook sterk in de regio. Gaandeweg hebben we ons bureau weten uit te bouwen tot een professionele uitzendorganisatie, waarbij kwaliteit hoog in ons vaandel staat. De techniek tekent ons specialisme, onze vakkrachten bepalen onze kwaliteit. Op deze manier hebben we onze naam gevestigd als technisch uitzendbureau in Oost-Nederland. 

De beste oplossing 

Naast het uitzenden van uitvoerend technisch personeel bieden we onze opdrachtgevers verschillende vormen van flexibiliteit aan. We kijken gezamenlijk naar de behoefte en vinden de oplossing die het beste past. Wat we doen:

  • Uitzenden
  • Detacheren
  • Payrolling
  • Bemiddeling ZZP-ers
  • Collegiaal in- en uitlenen
  • Outplacement 

Wat is uitzenden?

Vaak krijgen we de vraag wat uitzenden nu precies is. Uitzenden is het ter beschikking stellen van arbeidskrachten aan een opdrachtgever. Dit gebeurt op flexibele basis tegen een vooraf afgesproken tarief. Het aantal uren per week en de duur van de werkzaamheden zijn daarbij flexibel. Deze bemiddelingsvorm is erg populair in Nederland, omdat werkgevers op deze manier goed kunnen inspelen op veranderingen in de markt. Wil je hier meer over weten, bel dan met een van onze CTS-adviseurs, tel. 074-2917336. Zij leggen het graag uit.

Kwaliteit voorop

Kwaliteit willen we eerst en vooral bewijzen in de vakmensen die we bemiddelen. Maar daarnaast ook in de manier waarop we ons werk doen. Daarom heeft CTS zich aangesloten bij de ABU-organisatie en is het al jaren gecertificeerd volgens NEN 4400-1 certificaat en VCU