Working Class Heroes

Word jij onze nieuwe collega?

Wil jij ook mensen verbinden en gelukkig maken met een nieuwe uitdaging in de bouw, installatietechniek of industrie? CTS groeit en is voortdurend op zoek naar talent met ondernemersgeest. 

Actuele vacatures

Recruitment Consultant Werktuigbouwkunde

Ben jij die ondernemende 'verbinder' die veel energie krijgt van het opzetten van onze eigen 'engineeringspoot'? CTS Techniek slaat haar vleugels uit. Je kent ons misschien al als uitzendbureau voor vakmensen in de bouw en techniek, maar we gaan nu een stapje verder! Geïnteresseerd? We maken graag kennis met je!

Recruitment Consultant Bouwkunde

Naast een nieuwe collega voor de werktuigbouwkundige markt, zijn we voor diezelfde 'Engineerings-loot' aan de CTS stam ook op zoek naar een banenbreker voor middelbaar en hoogopgeleide bouwkundigen. Word jij enthousiast van het idee om een nieuwe business op te zetten?

Junior Accountmanager Bouw

Krijg jij een 'kick' van een blije bouwvakker die dankzij jou vol energie in zijn of haar nieuwe baan aan de slag kan? Reageer nu!

Accountmanager Techniek

Breng jij arbeidsvreugde in het leven van onze technische toppers? We zijn op zoek naar een nieuwe collega die de industriële markt gaat bedienen en onze monteurs, frezers, draaiers en operators aan hun ideale baan helpt. Lijkt je dit leuk, lees dan snel verder!

Accountmanager Installatietechniek

Voel jij je als een vis in het water tussen vraag en aanbod op de arbeidsmarkt voor installatiemonteurs? Dan zijn we op zoek naar jou!

Recruiter Bouw en Techniek (24-40 uur)

Heb jij een neus voor technisch talent en krijg jij deze vakmensen moeiteloos bij ons aan tafel? Met andere woorden, word jij onze Sherlock Holmes op de technische arbeidsmarkt? We ontmoeten je graag!

Intercedent

Er is meer dan alleen techniek! En daarom zoeken we jou, een ervaren arbeidsbemiddelaar die het leuk vindt om bij CTS een nieuwe business unit op te zetten. Benieuwd wat dit inhoudt? Lees dan snel verder.