Word jij onze nieuwe collega?

Wil jij ook mensen verbinden en gelukkig maken met een nieuwe uitdaging in de bouw, installatietechniek of industrie? CTS groeit en is voortdurend op zoek naar talent met ondernemersgeest. 

Actuele vacatures

Recruiter Bouw en Techniek 24 uur

Vind jij onze technische toppers? En krijg je ze moeiteloos bij ons aan de koffietafel? Dan is dit jouw vacature!

Account Manager (starter)

Lijkt het je wat om de kneepjes van het vak arbeidsbemiddeling te leren binnen ons label CTS Techniek (bemiddeling van vakkrachten)? Sta je open voor een boel nieuwe kennis, afwisselende werkdagen en een energiek team collega's? Dan is deze vacature misschien iets voor jou!

Account Manager (ervaren)

De arbeidsbemiddeling is voor jou al gesneden koek, maar je bent wel op zoek naar een nieuwe, frisse werkomgeving. Bij CTS zijn we nu op zoek naar een collega die onze vakkrachten een mooie stap verder helpt. Is dit wat voor jou?

Consultant

Ben jij die ondernemende 'verbinder' die veel energie krijgt van het opzetten van onze eigen 'engineeringspoot'? We maken graag kennis met je!

Recruiter Niet-Technische Functies

Er is meer dan alleen techniek! En daarom zoeken we jou, een ervaren arbeidsbemiddelaar die het leuk vindt om bij CTS een nieuwe business unit op te zetten. Benieuwd wat dit inhoudt? Lees dan snel verder.