Vakmannen over CTS

Wij vinden het belangrijk dat onze vakmannen tevreden zijn. Wij doen iedere dag ons uiterste best om te zorgen dat vakmannen aan de slag gaan bij bedrijven die bij ze passen. Enkele van onze vakmannen delen hun ervaringen met CTS. 

Harm

Timmerman
Ik hoef nergens achteraan en heb altijd werk in de buurt wat mij aanstaat. Ik ben dik tevreden!

Ronny

Schilder
CTS bevalt mij goed, ik word er correct behandeld en er vindt een nette en correcte betaling plaats: ‘geen mooie praatjes maar daden’.

Burak

Leerling loodgieter
Kort na mijn opleiding ben ik begonnen via CTS. Zo kan ik ervaring opdoen en het vak leren. Kortom, een top bedrijf! Ook de samenwerking vind ik goed, ik word direct geholpen als ik met vragen zit.

Andrew

Asbestsaneerder
CTS is een net bureau die haar zaakjes op orde heeft en waar ik altijd vriendelijk en correct geholpen word.

Andrew

Vincent

CNC draaier
Vanaf het eerste contact tot aan het plaatsen bij het bedrijf is de ervaring met CTS uitstekend geweest! Er wordt geluisterd naar je voorkeuren/wensen en er is direct actie ondernomen om een bedrijf te vinden waar ik aan het werk kon! Ik kan niet anders dan tevreden zijn hoe CTS is omgegaan met mij tot het vinden van succesvolle baan!

Albert

CNC operator
Via een ex-collega ben ik in contact gekomen met CTS. Al snel mocht ik op gesprek komen en heeft CTS ervoor gezorgd dat ik mijn werkplek heb gevonden. Het contact met iedereen bij CTS is vriendelijk, de betalingen zijn netjes op tijd, dus ik ben zeer tevreden.

Albert

Dennis

Servicemonteur Installatietechniek
Na twee jaar in de bouw te hebben gewerkt als installatiemonteur wilde ik graag weer naar mijn oude vak als servicemonteur, dit heb ik voorheen meerdere jaren gedaan. Bij CTS had ik de beste klik, was er goede begeleiding en werd er serieus gezocht naar welk bedrijf het beste bij mij past. Hier ben ik dus zeer tevreden over!

Dennis