Vakmannen over CTS

Wij vinden het belangrijk dat onze vakmannen tevreden zijn. Wij doen iedere dag ons uiterste best om te zorgen dat vakmannen aan de slag gaan bij bedrijven die bij ze passen. Enkele van onze vakmannen delen hun ervaringen met CTS. 

Maik

Metselaar
Ik ben via een oud-collega bij CTS terecht gekomen nadat hij hoorde dat ik geen werk meer had. De eerste ervaring was al prettig: ik werd direct uitgenodigd voor een gesprek met een goed kop koffie. We hebben elkaar de hand geschud en het volgende moment was ik aangenomen en ben ik aan de slag gegaan bij een metselbedrijf. Inmiddels zijn we enkele jaren verder en werk ik nog steeds voor hetzelfde bedrijf, het bevalt me goed! CTS is een fijn bedrijf om voor te werken omdat er gewoon goed contact is, alles kan in overleg en ze willen je overal mee helpen. Dat is echt niet overal zo. CTS is geen uitzendbureau waar je een nummertje bent! Als je wat nodig hebt, komen ze het je persoonlijk aan de deur brengen! Alles bij elkaar maakt dit CTS tot een fijn bedrijf om voor te werken!

 Maik

Arie

Installatiemonteur
Ik ben als ZZP-er werkzaam en voer onder meer opdrachten uit voor CTS in Hengelo. Een prettige opdrachtgever om mee samen te werken: de medewerkers zijn erg vriendelijk en telefonisch altijd goed te bereiken. Ze zetten zich optimaal voor je in en -niet onbelangrijk-: er wordt goed naar je geluisterd, ze nemen echt de tijd voor je! CTS is een organisatie met een sterk regionaal karakter met een grote focus op de regionale arbeidsmarkt.

 Arie

Roy

Leerling tegelzetter
Ik ben via mijn broertje bij CTS terecht gekomen. Hij heeft ook voor CTS gewerkt en is hier nog steeds heel tevreden over. Bij het eerste gesprek wat ik met jullie had, voelde het direct al vertrouwd. Ik werk op dit moment als leerling-tegelzetter op een groot renovatie project, hier kan ik door veel te doen het vak onder de knie krijgen. Erg leerzaam, ik steek van de mensen om me heen veel op. Bovendien begin ik in september dankzij CTS met een vakopleiding. De contacten met CTS zijn ontzettend goed. Altijd positief en geïnteresseerd, ook in jou als persoon zelf. En dit niet alleen telefonisch, maar ze komen ook regelmatig op de werkplek langs.

 Roy 

Peter

Quality Control Officer
Ik ben werkzaam als QC Officer bij een grote machinebouwer. CTS heeft mij aan deze zeer mooie en uitdagende baan geholpen, een baan die me op het lijf is geschreven. Vanaf het eerste contact tot aan de start bij het bedrijf is de ervaring met CTS uitstekend geweest! Er wordt geluisterd naar je voorkeuren en wensen, daarna is er direct actie ondernomen om een passend bedrijf én functie te vinden. Ook nu krijg ik nog altijd een goed antwoord op mijn vragen. Met andere woorden, de samenwerking is prettig. Ik kan niet anders dan tevreden zijn met CTS.

!Peter