Privacy verklaring

Het doel van deze verklaring is je te informeren over de manier waarop wij persoonsgegevens die je via deze website verstrekt zullen gebruiken. CTS respecteert de privacy van alle bezoekers van ctstechniek.nl en zal de informatie die je deelt op deze site te allen tijde vertrouwelijk behandelen. CTS werkt hierbij conform de Wet Bescherming Persoonsgegevens. CTS behoudt zich het recht voor deze privacy verklaring aan te passen, indien wijzigingen in ons beleid, bedrijfsvoering, de wet of rechtspraak daartoe aanleiding geven.

Algemene gegevens

Van alle bezoekers aan onze website worden algemene gegevens bijgehouden. Denk bijvoorbeeld aan gegevens over opgevraagde pagina’s en bezoekersaantallen. Deze informatie wordt gebruikt om onze website en daarmee onze dienstverlening verder te optimaliseren. Het gaat hierbij uitsluitend om cijfermatige gegevens en niet om persoonsgegevens.

Solliciteren

Om te kunnen reageren op een vacature op onze website hebben wij een aantal gegevens van je nodig. Je bepaalt zelf welke gegevens je aan ons verstrekt, maar sommige gegevens zijn verplicht om aan ons door te geven omdat wij je anders niet van dienst kunnen zijn. 

Gegevens wijzigen en verwijderen

Op elk gewenst moment kun je ons verzoeken om de door jou verstrekte gegevens te wijzigen of te verwijderen. Je kunt dit doen door eenvoudig een e-mailbericht te sturen naar info@ctstechniek.nl en hierin je wens kenbaar te maken.

Vragen

Voor vragen over ons privacybeleid of over de inhoud van deze website kun je een e-mail sturen. Heb je al een contactpersoon bij CTS? Dan kun je uiteraard ook met hem of haar contact opnemen.