Wat doen we

CTS is gespecialiseerd in het bemiddelen van vakmensen, van jonge starters tot vakvolwassen professionals. We richten ons hierbij specifiek op de volgende vakgebieden:

Bouw & Afbouw 
Installatietechniek 
Industrie 

We bieden tijdelijke en vaste banen voor onder andere timmerlieden, metselaars, schilders, stukadoors, asbestsaneerders, deskundig asbestverwijderaars (DAV), deskundig toezichthouders asbest (DTA), slopers, loodgieters, CV-monteurs, service- en onderhoudsmonteurs, monteurs E- en W-installaties, koelmonteurs, elektriciens, leidinggevend monteurs, constructiebankwerkers, lassers, monteurs E/W, mechanisch monteurs, machinebouwers, storingsmonteurs, CNC en conventioneel draaiers en frezers. CTS heeft vakkrachten in dienst die op locatie worden ingezet bij onze opdrachtgevers. Individueel, als koppel of als ploeg. Voor tijdelijke en vaste projecten.

Loondienst én ZZP

Wil je in loondienst aan de slag of werk je als ZZP-er ? Dat maakt bij CTS niet uit. In beide gevallen proberen we je de beste service te verlenen. Het enige dat we belangrijk vinden zijn je kwalificaties als vakman (heb je de juiste diploma’s) en je drive om goed werk te leveren.

Uitzenden, detacheren en outplacement

Kom je in loondienst -en dat zal in de meeste gevallen zo zijn-, dan kun je bij ons aan de slag op basis van verschillende contractvormen, dit gaat altijd in overleg met de opdrachtgever. CTS is ABU-lid en werkt dus volgens de hoogste kwaliteitseisen op het gebied van cao’s, wet- en regelgeving, arboregels en afdracht van sociale premies. De contractvormen die het meeste voorkomen zijn:

  • Uitzenden
  • Detacheren
  • Outplacement

Ontdek onze aanpak

Wil je weten waarom het werkt om via CTS je perfecte baan te vinden? Onze vakmensen die je voor zijn gegaan, vertellen je er graag meer over. Voor meer informatie over hoe het werkt lees je alles op de pagina 'ontdek onze aanpak'. Natuurlijk kun je ons ook altijd bellen met je vragen, we staan je graag te woord! Bel 074 – 291 7336.