CTS Kickstart laat jou groeien

CTS KickStart omvat alles wat je nodig hebt om jouw carrière een boost te geven. Heb je eenmaal je baan via ons gevonden, dan stopt onze begeleiding niet. Sterker nog, we blijven investeren in jouw persoonlijke ontwikkeling. De huidige arbeidsmarkt vraagt hierom, daarnaast zien we het als onze plicht als goed werkgever om jou een stapje verder te helpen. Talenten benutten, gemotiveerde collega's, betere matches en een positieve flow voor al onze medewerkers, daar gaat het om.

Wat houdt CTS Kickstart in?

  • Ben je langer dan 3 maanden in dienst bij CTS, dan ontvang je een ontwikkelbudget van € 750,-.
  • In overleg met je CTS-adviseur te besteden aan je vakinhoudelijke of persoonlijke ontwikkeling.
  • Gelieerd aan het opdoen of vergroten van een werkgerelateerde vaardigheid of kennis.

Hoe ziet dit er in de praktijk uit?

Eén van de mogelijkheden is dat je ons coachingstraject volgt. Hierbij breng je onder professionele begeleiding (in samenwerking met onze partner voor loopbaanadvies) structuur aan in jouw plan voor persoonlijke ontwikkeling. Vind antwoord op vragen als: waarin wil ik mijzelf verbeteren? Welke toekomstplannen heb ik?  Welke richting wil ik op met mijn carrière en welke opleidingen en cursussen kunnen mij helpen mijn doelen te realiseren? Uiteraard ondersteunen we je ook graag bij het vervolg hierop. Bijvoorbeeld wanneer je een training of aanvullende opleiding wilt volgen, kunnen we hiervoor samen een plan van aanpak maken en kan CTS een bijdrage leveren in het benodigde budget. 

Een andere mogelijkheid is dat je jouw budget gebruikt voor het volgen van een individuele cursus naar eigen wens, bijvoorbeeld een (aanhanger)rijbewijs of een specifieke software opleiding. Kom gerust met een voorstel. Er is veel mogelijk, zolang er maar een link naar een werk-gerelateerde vaardigheid bestaat.