Word jij onze nieuwe collega?

Een baan waarbij plezier en hard werken hand in hand gaan, daarvoor ben je bij CTS aan het juiste adres! Wil jij ook mensen verbinden en gelukkig maken met een nieuwe uitdaging in de bouw, installatietechniek of industrie? Wij bieden je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen en uit te groeien tot een echte recruitment expert!

Waarom werken bij CTS?

Wij zijn een bedrijf met pit, waar je de ruimte krijgt om je werk op jouw manier te doen. Geen koude verkoop maar aandacht voor de mens, de juiste kandidaat op de juiste plek. Hoe? Dat laten we aan jou over! Ga je bij ons aan de slag dan krijg je naast een lekker salaris + bonusregeling ook een telefoon en auto van de zaak.

CTS Team

Onze helden

Bij CTS draait het allemaal om mensen. Onze technische vakmensen zijn onze helden. Zij maken het verschil en verdienen de beste match. En daar kom jij in beeld! Jij bent de schakel tussen onze vakmensen en de bedrijven waar ze aan de slag kunnen. Door jouw inspanning en doorzettingsvermogen weet je de perfecte match te maken!Gezonde dosis plezier

Maar naast hard werken moet er ook ontspanning zijn, toch? Wij gaan voor de juiste balans. Zo proosten we graag op successen en hebben we elke dag een gezamenlijke lunch. Even bijpraten en lachen tussen de middag hoort er bij. En vergeet niet; bij CTS staan we in pole position! Want wat is er nu leuker dan een Mario Kart vrijmibo?

Solliciteer bij CTS

Ben jij enthousiast geworden over werken bij CTS? Bekijk onze vacatures en solliciteer direct! Op dit moment hebben we ruimte voor een:

Kennis maken? 

Ben je enthousiast geworden, maar zit jouw ideale vacature er niet bij? Geen probleem! Stuur een open sollicitatie en we komen graag met jou in gesprek.

Open sollicitatie >